Iwit Bajing lan Tikus Cilik

14 September, 2006

Iwit si bajing sing manggon ing wit klapa pinggir dalan gedhe sedhih atine. Geneya? Sebab dheweke durung duwe pasedhiyan pangan senajan mung sethithik. Kamangka sedhela engkas wis mangsa rendheng. Baca entri selengkapnya »


Kancil Lan Merak

8 September, 2006

Merak pancen seneng macak. Mula tansah nengsemake. Wulune katon edi, gawe resep kang padha nyawang. Mula ora sithik tangga-teparo padha mara nyang omahe Merak saperlu sinau ngadi busana lan ngadi salira. Baca entri selengkapnya »


Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.